Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ενέργεια που πήραμε παρακολουθώντας τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Η ενέργεια που πήραμε παρακολουθώντας τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Μία διοργάνωση που φέτος έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ήταν το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο που φέτος περισσότερο από ποτέ μας μετέφερε το αθλητικό ιδεώδες μαζί με τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης. Μία διάχυτη θετική ενέργεια που ξεκινούσε από την εξαιρετική διοργάνωση και κατέληγε στους συμμετέχοντες που έδωσαν το δικό τους προσωπικό, συμβολικό αλλά και ουσιαστικό αγώνα, ήταν αυτό που χαρακτήρισε τον 36ο Κλασικό Μαραθώνιο. Το φετινό ραντεβού αθλητών, οικογενειών, ομάδων και φίλων του Μαραθωνίου έγινε σε κλίμα συγκίνησης για το ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία του θεσμού και την θερμή ανταπόκριση του κοινού.

Δρομείς από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο κατέφθασαν στην ελληνική πρωτεύουσα για την κλασσική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων αλλά και για τις διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων. Η προσωπική προσπάθεια και υπέρβαση πολλών δρομέων οδήγησαν σε σπουδαίες αγωνιστικές επιδόσεις που αποδεικνύουν την αγωνιστική επιτυχία της διοργάνωσης σε συνδυασμό με την επιτυχημένη γιορτή που εξελισσόταν στον τερματισμό της διαδρομής, το Παναθηναϊκό στάδιο.

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός είχε φέτος για κινητήρια δύναμη την Protergia, το νέο Επίσημο Χορηγό του ΣΕΓΑΣ που προσέφερε ενέργεια στους αθλητές και σε όλη τη διοργάνωση φωτίζοντας τη μεγάλη σημασία του αθλητισμού. Η Protergia στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια των διοργανωτών για τη μοναδική αυτή γιορτή που γέμισε τους δρόμους της Αθήνας με χιλιάδες πολίτες που διασκέδασαν στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της Ελλάδας. Η Protergia έδωσε το παρών την ημέρα του Μαραθωνίου με την Protergia Running Team ενώ είχε εντυπωσιακό περίπτερο για τους επισκέπτες της Marathon Expo με διαγωνισμούς, παιχνίδια και fitness δώρα.

Μετά και την έναρξη της συνεργασίας της με το ΣΕΓΑΣ, η Protergia έχει στηρίξει μία σειρά δρομικών εκδηλώσεων με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια» όπως τον 7ο Protergia Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη, το μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτι δρόμου της χώρας. Παράλληλα έχει συνδράμει και σε άλλους αγώνες δρόμου όπως το «No Finish Line» και τους αγώνες «Run Greece» προσκαλώντας όλο και περισσότερους Έλληνες να συμμετέχουν στις αθλητικές γιορτές του έτους. Η Protergia θα συνεχίσει να στέκεται περήφανα πλάι στους αγώνες προώθησης του αθλητισμού και να «τρέχει» στο μαραθώνιο δημιουργίας ενός νέου τρόπου ζωής με ζωντανές τις αξίες του αθλητισμού.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024