Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπά ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού: Ψήφισα τον Τσίπρα και μου κάνει bullying

Ξεσπά ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού: Ψήφισα τον Τσίπρα και μου κάνει bullying

«Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν Αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια»

Κατά του Αλέξη Τσίπρα ξεσπάει ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού, Θωμάς Μάτσιος, ο οποίος επέστρεψε στην επικαιρότητα όταν ο πρωθυπουργός τον χρησιμοποίησε ως παράδειγμα κατά τη διάρκεια της σφοδρής αντιπαράθεσης με τον Κυριάκο Μητστοτάκη στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, θέλοντας να τονίσει πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει πράγματα που δεν έχουν καμία συνοχή.

«Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα ψηφίσει» λέει ο Θωμάς Μάτσιος μιλώντας στο «S» της εφημερίδας Παραπολικά.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα, τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή, θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό του», δήλωσε ο κ. Μάτσιος.

«Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν Αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού έγινε viral όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο μιλώντας σε δημοσιογράφο κάνει κάποιες δηλώσεις, οι οποίες δεν βγάζουν κανένα νόημα.

Την περασμένη Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας, επικρίνοντας τη ΝΔ για τη στάση της στο θέμα του άρθρου της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας, που κατά τη γνώμη του είναι διφορούμενη, είπε ότι αυτή δεν είναι υπεύθυνη στάση αλλά «άποψη προέδρου Εδεσσαϊκού».

Ενώ στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε να πέσει κάτω το αστείο λέγοντας σχετικά: «Κάνετε λάθη και στα σοβαρά και στα λιγότερο σοβαρά κ. Τσίπρα, δεν ήταν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού ήταν αντιπρόεδρος».

Δείτε το στιγμιότυπο:

https://www.youtube.com/watch?v=8Ud2UhW6LIs

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024