Τη θωράκιση της Δικαιοσύνης και τη διαλεύκανση της υπόθεσης με τη βόμβα έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου ζητά ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, αρμόδιος για τον κοινοβουλευτικό τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση προς την κυβέρνηση, ζητώντας «να εγκαταλείψει την ένοχη ανοχή που επιδεικνύει απέναντι στις «συλλογικότητες με τις οποίες διαλέγεται» και να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη».

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο ίδιος, «είμαστε σταθερά δίπλα σε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους σε αντίξοες συνθήκες. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να θωρακίσουμε τη Δικαιοσύνη και τους θεσμούς της».

«Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη διαλεύκανση αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, αλλά οφείλει ταυτόχρονα να εγκαταλείψει την ένοχη ανοχή που επιδεικνύει απέναντι στις «συλλογικότητες με τις οποίες διαλέγεται» και να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη» καταλήγει.