
Ομαδική έκθεση «Εικόνες χωρίς Ορίζοντα»
Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν με abstract και minimal έργα, αφήνοντας την δική τους πινελιά στον χώρο, με τα κρυπτογραφημένα και συνειρμικά τους μηνύματα
Το Trii Art Hub, ένας χώρος που άνοιξε για πρώτη φορά πέρυσι τις πύλες του για κοινό, στο ιστορικό κτίριο της οδού Δράκου 9 στο Κουκάκι, φιλοξενεί από τις 11 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, την ομαδική έκθεση «Εικόνες χωρίς Ορίζοντα».
Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν με abstract και minimal έργα, αφήνοντας την δική τους πινελιά στον χώρο, με τα κρυπτογραφημένα και συνειρμικά τους μηνύματα.
Αυτή, είναι η δεύτερη έκθεση στον ίδιο χώρο, με επιμέλεια της Ιστορικού Τέχνης Μαρίνας Γκόντα, η οποία με τον αστείρευτο ζήλο και την γνώση της, μας εντυπωσίασε στην προηγούμενη έκθεση, με την πρωτοτυπία και την βαθιά της ενσυναίσθηση στην εκδήλωση που οργάνωσε για την « Ημέρα Πράξης Σεβασμού στο άνθρωπο και τον συνάνθρωπο».
Οι Συμμετέχοντες Εικαστικοί είναι οι εξής :
Άννα Αντάρτη, Δέσποινα Ασλανίδου, Ζαχαρούλα Bongard, Aργυρή Βασιλάκου, Κωνσταντίνος Βερούτης, Φούλα Θαλασσινού, Ειρήνη Κάνα, Δέσποινα Καραντάνη, Ιωάννα Καρδιακού, Αρετή Κλουτσινιώτη, Σπύρος Κοντούλης, Ιρίνα Κουζμένκο, Μαρικίτα Μανωλοπουλου, Ευσταθία Μωραΐτου, Χαρά Μαντζουρανάκη, Γιώργος Μαργέλης, Ζωή Νικιτάκη, Γιάννα Ξανθοπούλου, Ειρήνη Παγώνη, Πόπη Πανοπούλου, Σοφία Παπαδοπούλου, Γεωργία Παράσχη, Γιώργος Παρτσινέβελος, Νίκος Παύλου, Άννα Πήττα, Κατερίνα Ριμπατσιού, Δημήτρης Ρίμπας, Hanna Schibel, Γιάννης Τζομάκας, Αστέριος Τόρρης, Νάνσυ Φλόκα, Εfi Funck, Δημήτρης Φωτίου.
Και όπως γράφει η ίδια, «αυτά τα δύο κινήματα-ρεύματα που δημιουργούν σκέψη, προσεγγίζουν την ανθρώπινη εμπειρία, αποκαλύπτουν μη αντιληπτά με τις αισθήσεις στοιχεία, προκαλούν διαδικασία αυτογνωσίας, και εμφορείται η τέρψη, η κατ’Αριστοτελη «ηδονή».
Η έκθεση θα διαρκέσει ως και την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα με Παρασκευή 12.00 – 20.00, Σάββατο και Κυριακή 12.00 – 21.00
- Το πρόγραμμα των play offs της Euroleague: Οι ημερομηνίες του Ολυμπιακού και πότε παίζει ο Παναθηναϊκός εφόσον προκριθεί
- Ο Τομ Κρουζ αγνώριστος με γκρίζα μαλλιά και κοιλιά σε βίντεο από την ταινία «Digger» του Ινιάριτου
- Τι ψάχνουν οι εργοδότες που δεν σου έμαθε το σχολείο: Οι 4 υποτιμημένες δεξιότητες που πρέπει να έχεις
- Ο Ουίλμπεκιν έκανε αναδρομή στο παρελθόν – Τι είπε για την απόλυση του Σφαιρόπουλου από τη Μακάμπι
- Τσουκαλάς: Να φυσήξει άλλος άνεμος και να φύγει η διεφθαρμένη κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός – Λουδοβίκος
- Διεθνής Ημέρα Μνημείων: «Πλημμύρισαν» οι αρχαιολογικοί χώροι λόγω ελεύθερης εισόδου



