Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Οι σίγουροι του Μαρτίνς για το ντέρμπι και οι εκπλήξεις

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι του Μαρτίνς για το ντέρμπι και οι εκπλήξεις

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει κατασταλαγμένος για τις επιλογές του. Όχι σε όλες τις θέσεις όμως…

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην συγκαταλέγεται στους διεκδικητές του φετινού τίτλου, όμως αναμφίβολα το κυριακάτικο ντέρμπι είναι το σπουδαιότερο για τον Ολυμπιακό. Το clasico άλλωστε είναι το απόλυτο ματς στη χώρα μας ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση των ομάδων.

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Κυριακή μια μεγάλη μάχη απέναντι στο σύνολο του Δώνη που έχει εντυπωσιάσει έως τώρα με τη δυναμική, τα τρεξίματα, το καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο που παίζει. Γι’ αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα του αναλόγως.

Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν σαφέστατα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι μετά τις πέντε σερί νίκες και την 5αρα επί της Ντουντελάνζ έτοιμοι να προσθέσουν άλλη μια που θα τους δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει κατασταλάξει για τους περισσότερους από τους εκλεκτούς του κόντρα στον Παναθηναϊκό ποντάροντας σε αυτούς που έχει επιλέξει να πορεύεται από το ματς με τον ΟΦΗ και μετά.

Παρόλαυτα υπάρχουν ένα-δύο ερωτηματικά για το βασικό σχήμα που μπορεί να οδηγήσουν σε εκπλήξεις. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία στην 11αδα των Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Ποντένσε και Χασάν. Οι άλλες δύο θέσεις διεκδικούνται από τους Γκιγιέρμε, Καμαρά, Νάτχο και Λάζαρο. Ο Νάτχο φαίνεται πως δεν έχει κάτι το σοβαρό και πως θα είναι κανονικά στην αποστολής της ομάδας, κάτι πάντως που θα ξεκαθαρίσει μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Η συνύπαρξη Νάτχο-Φορτούνη έχει δείξει πως είναι εντυπωσιακή όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι της ομάδας όμως με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός βγάζει πολλά τρεξίματα θεωρείται απίθανο να τους δούμε μαζί στη λογική που τους είδαμε στην 11αδα με την Ντουντελάνζ.

Η πιθανότητα όμως να παίξει ο Νάτχο μπροστά από Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε (ή Καμαρά) και ο Φορτούνης στο δεξί άκρο είναι ανοικτή. Σε αυτή την περίπτωση ο Λάζαρος θα μείνει στον πάγκο. Στην περίπτωση που ο Φορτούνης θα είναι στη φυσική του θέση ο Λάζαρος θα παίξει στο ένα άκρο της επίθεσης και Καμαρά ή Γκιγιέρμε θα είναι δίπλα στον Μπουχαλάκη στον άξονα.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024