Με ελκυστικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός πέτυχε το εμφατικό 5-1 κόντρα στη Ντουντελάνζ και πηγαίνει με άλλον αέρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 10η αγωνιστική της Super League.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αχμέντ Χασάν στην κάμερα του Olympiacos TV, η ευρεία νίκη επί της ομάδας του Λουξεμβούργου γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους Ερυθρόλευκους. Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/11, 19:30) και αναφέρθηκε στις διαρκείς παροτρύνσεις που δέχεται για να σκοράρει κόντρα στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τη νίκη επί της Ντουντελάνζ και τη δύσκολη συνέχεια: «Πιστεύω είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τα παιχνίδια, σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σε βοηθούν να συνεχίσεις. Νομίζω, λοιπόν, ότι η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει και θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

-Για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Από την πρώτη ημέρα που ήρθα μου μιλούν όλοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Μου λένε ότι πρέπει να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω, επομένως, όπως όλη η ομάδα τη σημασία του ντέρμπι και ανυπομονώ να έρθει αυτή η ημέρα. Όπως έχω πει πολλές φορές εγώ και όλη η ομάδα θα κάνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».