Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαγή πλάνων για Δώνη - Αμφίβολοι δύο βασικοί του ΠΑΟ

Αλλαγή πλάνων για Δώνη – Αμφίβολοι δύο βασικοί του ΠΑΟ

Προβλήματα τραυματισμού ανέκυψαν για τον δεξιό μπακ χαφ του Παναθηναϊκού Ματίας Γιόχανσον και τον στόπερ Φάνη Μαυρομμάτη οι οποίοι είναι πλέον αμφίβολοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (11/11, 19:30)

Εκεί που όλα έδειχναν καλά για τον Γιώργο Δώνη και τον Παναθηναϊκό, δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (11/11, 19:30, Γεώργιος Καραϊσκάκης) ανέκυψαν προβλήματα τραυματισμού.

Οι βασικοί Φάνης Μαυρομμάτης και Ματίας Γιόχανσον δεν προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής και η συμμετοχή τους στο ντέρμπι είναι αμφίβολη.

Ο 21χρονος έλληνας στόπερ έχει περιοστίτιδα και στις δύο κνήμες (πόνος στο καλάμι κυρίως από την επιβάρυνση). Ο Σουηδός από την άλλη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα. Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι και οι δύο είναι αμφίβολοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αν λείψει ο Μαυρομμάτης, τα πλάνα του Δώνη ενδεχομένως δεν θα διαφοροποιηθούν, είτε επιλέξει να παίξει με τρεις στην άμυνα είτε με τέσσερις. Τη θέση του θα πάρει ο Πούγγουρας. Σε περίπτωση, όμως, που δεν αγωνιστεί ο Σουηδός, τότε μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω. Αν ο Δώνης σκεφτόταν να παρατάξει τον ίδιο σχηματισμό με την ΑΕΚ, δεν έχει άλλον παίκτη να παίξει τον ρόλο του Γιόχανσον, πλην φυσικά του Κουλιμπαλί, ο οποίος ήταν δεξί στόπερ με την Ένωση.

Υπάρχει πλέον το σενάριο να παίξει ο Αφρικανός ως δεξί μπακ χαφ σε διάταξη 3-4-2-1 και οι τρεις στην άμυνα να είναι οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Οικονόμου (έχει να παίξει καιρό πάντως για να μπει σε τόσο δύσκολο ματς). Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, δηλαδή αν ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού προτιμήσει το 4-3-3 ή το 4-2-3-1, πάλι ο Κουλιμπαλί θα είναι βασικός σε ρόλο δεξιού μπακ και είτε θα πάει στα χαφ ο Κάτσε είτε στην τριάδα πίσω από τον Μακέντα θα παίξουν οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ (ακόμα και ο Καμπετσής ή Χατζηθεοδωρίδης μπορεί να πάρουν τη θέση ενός εκ των δύο τελευταίων).

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024