Τρομερό «κάρφωμα» του Γιάννη στον θρίαμβο των Μπακς
Σε μια φάση που κυριολεκτικά παρέσυρε όποιον βρέθηκε μπροστά του
Αν και αγωνίστηκε λίγο για τα δεδομένα του (μόλις 26 λεπτά) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός στη μεγάλη νίκη των Μπακς μέσα στο Οκλαντ επί των Γουόριορς.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 24 πόντους (10/11 βολές, 7/16 σουτ , 0/2 τρίποντα), τους 19 από αυτούς στο πρώτο ημίχρονο, μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 26 λεπτά συμμετοχής, ενώ μάλιστα δεν χρειάστηκε καν να σηκωθεί από τον πάγκο στην τελευταία περίοδο.
Είχε μάλιστα κι ένα από τα highlight της βραδιάς με κάρφωμα με το ένα χέρι στο πρώτο ημίχρονο, σε μια φάση που κυριολεκτικά παρέσυρε όποιον βρέθηκε μπροστά του.
- Μπλόκο της Νίκαιας: Μηνύσεις από τους αγρότες για τον βανδαλισμό στα τρακτέρ τους
- Στο Μαξίμου για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – Τα αιτήματα, τι λέει η κυβέρνηση, όλες οι εξελίξεις
- Kόντρα στην Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά – Η προϊστορία εις βάρος της Ελλάδας
- Μάριος Πλωρίτης: ΗΠΑ, οι αυτόκλητοι «σωτήρες της ανθρωπότητος»
- Αιτωλοακαρνανία: Απολογείται την Τετάρτη ο δράστης του φονικού – Τι ισχυρίζεται
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

