Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουζουνίδης: «Σκέφτομαι αλλαγή στην 11αδα»

Ουζουνίδης: «Σκέφτομαι αλλαγή στην 11αδα»

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου και το κλίμα αμφισβήτησης

Στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν δοκιμάζεται απόψε (07/11, 22:00) η ΑΕΚ στο πλαίσιο τη 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε πως την αμφισβήτηση προς την ομάδα του την προκάλεσαν τα… ΜΜΕ και μίλησε για τη μέτρια περίοδο των Βαυαρών, αλλά και την ατομική ποιότητα που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το πόσο δύσκολα μπορεί να καθοδηγήσει τους παίκτες του: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ξέρουν πόσο δύσκολα θα είναι. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε πολύ και να δούμε πως θα τα έχουμε πάει. Μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο γήπεδο».

-Για το αν είναι ευκαιρία μετά το ματς του Σαββάτου: «Την αμφισβήτηση τη δημιουργήσατε εσείς. Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τις δυνατότητές μας. Για εμάς το ματς του Σαββάτου ήταν μία κακή ημέρα. Για εμάς είναι σημαντικό να ζήσουμε αυτό που μας αξίωσε ο Θεός να ζήσουμε. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ και ξέρουμε πως σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Έχουμε δει ότι, παρά το ότι έχουμε κάνει καλά ματς, δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε βαθμούς».

-Για την κατάσταση της Μπάγερν: «Είδαμε το ματς με την Φράιμπουγκ. Η Μπάγερν στα τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκεται στο τοπ επίπεδο. Έχει καλούς και νέους παίκτες αλλά είναι σε μεταβατικό στάδιο. Όμως αυτό που φάνηκε και στο πρώτο ματς και γενικότερα στα παιχνίδια της η ατομική ποιότητα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σαν ομάδα μπορεί να βρίσκεται σε κρίση όμως ανά πάσα στιγμή μία ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Να σταθούμε στο ψηλότερο επίπεδο συγκέντρωσης».

-Για την κουβέντα μεταξύ των παικτών και τα πλάνα του προπονητή: «Η διάταξη μπορεί να μην έχει αλλάξει αλλά αλλάζει το στιλ. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει στο μυαλό μου κάποια αλλαγή αλλά θα αποφασίσουμε μετά και την σημερινή προπόνηση. Για την συζήτηση των παικτών είναι κάτι που γίνεται. Έχοντας και καλά αποδυτήρια αυτό συμβαίνει».

-Για το αν πιστεύει πως η Μπάγερν θα υποτιμήσει την ΑΕΚ: «Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι και έχουν και εκείνο του Σαββάτου που είναι σημαντικό για εκείνους. Θεωρώ ότι η Μπάγερν θα μπει για να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να πάει πιο ήρεμα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ορμή που θα έχει η Μπάγερν».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024