Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σιμόες: «Δεσμευτήκαμε πως θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο»

Σιμόες: «Δεσμευτήκαμε πως θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο»

Τι δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες πριν από την αναχώρηση της ΑΕΚ για το Μόναχο

«Οσο πιο δύσκολο είναι ένα ματς, τόσο μεγαλύτερη η ευκαιρία για μας» δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες πριν από την αναχώρηση της ΑΕΚ για το Μόναχο όπου θα κοντραριστεί με την Μπάγερν στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (7/11, 22:00).

Παράλληλα, ερωτηθείς για το Group therapy που προηγήθηκε στα Σπάτα -με αφορμή την προβληματική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό- ο Πορτογάλος αποκάλυψε πως «δεσμευτήκαμε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το ματς με την Μπάγερν: «Είναι το πιο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι των ομίλων. Όμως όσο πιο δύσκολο είναι ένα ματς, τόσο πιο μεγάλη είναι και η ευκαιρία για μας. Δεν είμαστε το φαβορί, το λέει η λογική, έχουμε μικρές πιθανότητες για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό μας γεμίζει με μεγαλύτερη φιλοδοξία για να έχουμε μια καλή παρουσία».

-Για την επόμενη ημέρα μετά την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουμε μια σημαντική αλλαγή. Εμείς μιλήσαμε, δεσμευτήκαμε πως ο καθένας θα δώσει τον καλύτερό του και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Είμαστε τυχεροί που κάνουμε αυτή τη δουλειά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Δεν είμαστε σε τόσο άσχημη κατάσταση, αν συγκρίνουμε την περσινή κατάσταση είμαστε σε χειρότερη θέση. Όμως δεσμευόμαστε πως θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο στο γήπεδο. Ένα ματς τελειώνει μετά το 90’, όχι στο 60’ ή στο 70’, ό,τι κι αν συμβεί. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και στην ομάδα, οπότε ό,τι κι αν συμβεί εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη μας»

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024