Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την Πέμπτη η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Την Πέμπτη η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Αναφορικά με την καθυστέρηση παράδοσης της σορού, υπάρχουν αρκετοί που εκτιμούν ότι αυτό έγινε προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενα επεισόδια

Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο σπίτι της οικογένειας, 11 ημέρες μετά τη δολοφονία του 35χρονου από τα πυρά αλβανών αστυνομικών.

Η σορός του Κατσίφα βρίσκεται σε κοντινό χωριό από το σπίτι της οικογένειας και μέχρι το μεσημέρι θα μεταφερθεί στην οικεία. Αναφορικά με την κηδεία, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μεγάλη κινητοποίηση καθώς θα παρευρεθεί πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος των συλλόγου βορειοηπειρωτών Μ. Καραθάνος ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι θα φτάσουν πούλμαν στην περιοχή όπου θα γίνει η κηδεία με όσους θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στον 35χρονο.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει πάντως το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν προχώρησε σε καμία επίσημη ενέργεια προκειμένου να παραδοθεί η σορός του 35χρονου νωρίτερα στην οικογένεια.

Αναφορικά με την καθυστέρηση παράδοσης της σορού, υπάρχουν αρκετοί που εκτιμούν ότι αυτό έγινε προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενα επεισόδια. Αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει μάλιστα και ο δικηγόρος  Ευθύμιος Ναυρίδης.

Λυκουρέζος: Να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας Α. Λυκουρέζος μιλώντας στον ANT1 σημείωσε πως στόχος της οικογένειας είναι να μάθει τι ακριβώς έγινε. «Δεν θα είναι εύκολο το έργο. Πρέπει όμως να δούμε τι έχει γίνει ώστε να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες εκεί που πρέπει».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024