Με αποστολή ανάγκης υποδέχεται σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (6/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε αναγκαστικά εκτός 18αδας τους Γοδίν, Ντιέγκο Κόστα, Κόκε, Σάβιτς και Λεμάρ.
Ο Ουρουγουανός στόπερ και αρχηγός της ομάδας ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Κατόπιν αυτού ο Τσόλο επέλεξε τέσσερις ποδοσφαιριστές από τη Β’ ομάδα, προκειμένου να συμπληρώσει 18άδα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League