Το Big-5 των πάγκων δεν είναι πια ίδιο…
Το πρωτάθλημα κυλάει και τα πράγματα ζορίζουν για τους προπονητές των μεγάλων. Η ισχυρή πεντάδα αποτελεί παρελθόν, καθώς ο Ερέρα βρίσκεται στην έξοδο και ο Ουζουνίδης υπό κρίση
Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος βρήκε τις πέντε κορυφαίες ομάδες της χώρας να κάνουν το 3Χ3 και τους προπονητές τους να απολαμβάνουν στήριξη και εμπιστοσύνη. Με το πρωτάθλημα να κυλάει προς το 1/3 του, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε τη 10η αγωνιστική, τίποτα δεν θυμίζει το ξεκίνημα για τους πάγκους του Big-5. Όχι για όλους βεβαίως, όμως για δύο εξ αυτών, τον Ερέρα και τον Ουζουνίδη τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Ειδικά για τον ισπανό τεχνικό είναι ορθάνοιχτη η πιθανότητα σήμερα να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Άρη. Πληρώνοντας τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και την αποτυχία του Άρη να πάρει κάτι απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
- Ουκρανία: Κοινή δήλωση Φον ντερ Λάιεν – Κόστα για τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Το 2026 μπορεί να φέρει εκλογές Λούλα εναντίον Μπολσονάρο του νεότερου
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό


