Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Τα Σκόπια αποκτούν «μακεδονική εθνότητα» και ο Π. Καμμένος φωτογραφίζεται

ΝΔ: Τα Σκόπια αποκτούν «μακεδονική εθνότητα» και ο Π. Καμμένος φωτογραφίζεται

«Κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της» αναφέρει η Πειραιώς στην ανακοίνωση της

Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία αναφέρει πως την ώρα που τα Σκόπια ενσωματώνουν στο Σύνταγμα τους τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, «ο Π. Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται».

«Κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της» αναφέρει η Πειραιώς στην ανακοίνωση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της».

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εταίρος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την περιοχή του ναυαγίου στη Σύρνα. Μάλιστα δεν παρέλειψε να απαθανατίσει τον εαυτό του τραβώντας την απαραίτητη… selfie, με φόντο το στρατιωτικό ελικόπτερο που τον μετέφερε.

Ακολούθησε τραπέζι με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας και τους συνεργάτες τους, ενώ όπως έγινε γνωστό, σε έναν μήνα περίπου, θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο των θυμάτων του ναυαγίου του «Αθηνά».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024