Οι «νερατζούρι» του Λουτσιάνο Σπαλέτι πέρασαν επιβλητικά με 3-0 από την ιταλική πρωτεύουσα και έφτασαν στη δεύτερη θέση τη Νάπολι, αφήνοντας τους «λατσιάλι» τέσσερις βαθμούς πίσω
Μόνο στη θεωρία ήταν ντέρμπι ο αγώνας της Λάτσιο με την Ίντερ στο «Ολίμπικο», με τον οποίο έκλεισε η αυλαία της 10ης ημέρας στη Serie A.
Οι «νερατζούρι» του Λουτσιάνο Σπαλέτι πέρασαν επιβλητικά με 3-0 από την ιταλική πρωτεύουσα και έφτασαν στη δεύτερη θέση τη Νάπολι, αφήνοντας τους «λατσιάλι» τέσσερις βαθμούς πίσω.
Ο Μάουρο Ικάρντι έκανε κι απόψε τέλεια τη δουλειά του σημειώνοντας τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς.
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, τα Καλογεράκια πηγαίνουν στο Μουσείο Καζαντζάκη και παρουσιάζουν μία συναυλία εμπνευσμένη από τον λόγο και την αλληλογραφία του Νίκου Καζαντζάκη