Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέρεις από pasta; Trivia, αστεία & περίεργα

Ξέρεις από pasta; Trivia, αστεία & περίεργα

Μοναδικό μπούστο Η 25η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αλλά και η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού. Τα ζυμαρικά είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε παίζει ευεργετικό ρόλο στην ινοκυστική μαστοπάθεια. Κορίτσια είστε μοναδικές όσο και το μονοποικιλιακό σιτάρι της Χρυσής Σειράς της MISKO. Μαθουσάλας μακαρονάς Το επιστημονικό περιοδικό The Lancet αποκάλυψε πρόσφατα […]

Μοναδικό μπούστο

Η 25η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αλλά και η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού. Τα ζυμαρικά είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε παίζει ευεργετικό ρόλο στην ινοκυστική μαστοπάθεια. Κορίτσια είστε μοναδικές όσο και το μονοποικιλιακό σιτάρι της Χρυσής Σειράς της MISKO.

Μαθουσάλας μακαρονάς

Το επιστημονικό περιοδικό The Lancet αποκάλυψε πρόσφατα πως όσοι καταναλώνουν υδατάνθρακες στα πλαίσια μιας ισορροπημένης δίαιτας αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής τους. Σε όποιον σε ρωτήσει: «γιατί τρως τα σπέσιαλ ζυμαρικά της MISKO;», απάντησε του: «γιατί απλά θέλω να ζήσω περισσότερο».

Στο κομμωτήριο για μακαρόνια!

Ο όρος «macaroni» αναφερόταν στο υπερβολικό χτένισμα των χίπστερ δανδήδων του 18ου αιώνα. Οι Millennials του 21ου αιώνα που είναι πιο ψαγμένοι τρώνε MISKOTINH Νο10, που είναι έτοιμη σε 6΄.

Παρακαλώ ζυγιστείτε

Ο μέσος Ιταλός τρώει 26 κιλά ζυμαρικά, ετησίως. Δηλαδή σαν να καταναλώνει 52 πακέτα κλασικό σπαγγέτι Νο6 της MISKO.

Χάστε κιλά, κερδίστε μακαρόνια

Τρώγοντας λίγο παραπάνω από τρεις μερίδες ζυμαρικών κάθε επτά ημέρες, μπορείτε να δείτε τον δείκτη της ζυγαριάς να πέφτει κατά μισό κιλό μέσα σε 12 εβδομάδες. Επίσης μπορούν να αποτελέσουν μέρος μιας υγιεινής διατροφής όπως μιας δίαιτας χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη.

Υπάρχει σχέδιο

Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ζυμαρικών, υπάρχουν περισσότερα από 600 διαφορετικά σχήματα ζυμαρικών που παράγονται σε όλο τον κόσμο.

Μαχαιροπίρουνο

Για να μην σας κοιτάνε περίεργα όταν τρώτε τα ζυμαρικά με κουτάλι, οι Ιταλοί το θεωρούν αγένεια, σας έχουμε την λύση… Προτιμήστε τορτελίνι της MISKO, δεν γλιστράνε και είναι και πεντανόστιμα. Ναι εννοούμε αυτά με το τυρί!

Ζυμαρικά made in Greece

Όταν σκεφτόμαστε ζυμαρικά, το μυαλό μας ταξιδεύει στην γειτονική Ιταλία. Όμως οι έρευνες δείχνουν πως οι «νονοί» των ζυμαρικών ήταν οι Κινέζοι και οι Έλληνες. Εμ, τι μόνο τον Παρθενώνα;

Αποδημητικά ζυμαρικά

Στο τέλος του 19ου αιώνα, η Αμερική πήρε την πρώτη γερή γεύση από ζυμαρικά. Μετανάστες από την Νάπολη εγκαταστάθηκαν εκεί και μεταλαμπάδευσαν την αγάπη τους για τα ζυμαρικά. God bless Napoleans!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024