Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί δηλώνει σοσιαλιστής ο Τζιμ Κάρεϊ;

Γιατί δηλώνει σοσιαλιστής ο Τζιμ Κάρεϊ;

Στα 12 χρόνια του ο Τζιμ έπιασε δουλειά (νυχτερινή βάρδια σε εργοστάσιο) για να βοηθήσει τη φτωχή οικογένειά του που αναγκάστηκε ακόμα και να ζήσει σε αντίσκηνο

Στην τελευταία σκηνή της ταινίας «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος» μπροστά στους ηλίθιους της ιστορίας μας, τους οποίους ερμηνεύουν ο Τζιμ Κάρεϊ και ο Τζεφ Ντάνιελς, σταματάει ένα πούλμαν που μεταφέρει πανέμορφα μοντέλα.

Τα κορίτσια ζητάνε άντρες πρόθυμους να τα αλείφουν με λάδι. Ο Ντάνιελς τούς προτείνει να πάνε στην πιο κοντινή πόλη, όπου σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί. Τα μοντέλα απορημένα που δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία φεύγουν. Τότε ο Κάρεϊ δείχνει να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν έκαναν καλά. Τρέχει, σταματά το πούλμαν και λέει: «Συγγνώμη, αλλά ο φίλος μου είναι λίγο… αργός. Η πόλη είναι στην αντίθετη κατεύθυνση από εκεί που σας είπε».

Η παραγωγή ήθελε να γυρίσουν και άλλο φινάλε, όπου ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος θα φέρονταν έξυπνα και θα ανέβαιναν στο πούλμαν. Ο Κάρεϊ αρνήθηκε, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν συνεπές με τους χαρακτήρες που ερμήνευαν. Επιβεβαιώνοντας πως αν και με μια πρώτη ματιά αυτό που κάνει μπορεί να φαίνεται εύκολο, σίγουρα δεν γίνεται χωρίς σκέψη, δεν είναι τυχαίο.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024