Στην τελευταία σκηνή της ταινίας «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος» μπροστά στους ηλίθιους της ιστορίας μας, τους οποίους ερμηνεύουν ο Τζιμ Κάρεϊ και ο Τζεφ Ντάνιελς, σταματάει ένα πούλμαν που μεταφέρει πανέμορφα μοντέλα.

Τα κορίτσια ζητάνε άντρες πρόθυμους να τα αλείφουν με λάδι. Ο Ντάνιελς τούς προτείνει να πάνε στην πιο κοντινή πόλη, όπου σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί. Τα μοντέλα απορημένα που δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία φεύγουν. Τότε ο Κάρεϊ δείχνει να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν έκαναν καλά. Τρέχει, σταματά το πούλμαν και λέει: «Συγγνώμη, αλλά ο φίλος μου είναι λίγο… αργός. Η πόλη είναι στην αντίθετη κατεύθυνση από εκεί που σας είπε».

Η παραγωγή ήθελε να γυρίσουν και άλλο φινάλε, όπου ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος θα φέρονταν έξυπνα και θα ανέβαιναν στο πούλμαν. Ο Κάρεϊ αρνήθηκε, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν συνεπές με τους χαρακτήρες που ερμήνευαν. Επιβεβαιώνοντας πως αν και με μια πρώτη ματιά αυτό που κάνει μπορεί να φαίνεται εύκολο, σίγουρα δεν γίνεται χωρίς σκέψη, δεν είναι τυχαίο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο