Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοτζιάς μαινόμενος: Όποιος ρίχνει λάσπη έχει βρώμικα χέρια

Κοτζιάς μαινόμενος: Όποιος ρίχνει λάσπη έχει βρώμικα χέρια

Όσοι γνωρίζουν καλά τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να σιωπήσει

Κάτι ήξερε ο πρωθυπουργός όταν έστω και χαριτολογώντας έλεγε προ ημερών ότι  στην Αμερική δεν υπάρχει τυφώνας Πάνος. Στην Ελλάδα, όμως, τις τελευταίες ώρες έχει κάνει την εμφάνισή του ένας άλλο τυφώνας με το όνομα «Κοτζιάς» ο οποίος αφού έμεινε ξεκρέμαστος από τον Αλέξη Τσίπρα στην κόντρα με τον υπουργό Άμυνας, έχει αρχίσει να… απασφαλίζει.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να σιωπήσει. Χθες, υπήρξε η πρώτη ηχηρή παρέμβασή μετά την ολοκλήρωση της τετράωρης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του «Πράττω». Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως θα κινείται εκ αριστερών του κόμματος, επέμεινε στην ανάγκη ολοκλήρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών και επανέλαβε, βάζοντας στο κάδρο τον Π.Καμμένο, ότι το υπουργείο Άμυνας δεν διαδραματίζει ρόλο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής του κράτους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς ανέβασε κάποια στιγμή τους τόνους κάνοντας λόγο για «οχετό που έχει ξεχυθεί σε βάρος εμού και της ευθύνης ενός πολιτικού να παραιτείται όταν έχει άλλη γνώμη. Ενώ λέμε να μην είμαστε προσκολλημένοι στις καρέκλες, όταν βλέπουμε έναν να κάνει το καθήκον του υβρίζεται και πίσω από υβριστές υπάρχει ανηθικότητα».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί και στο θέμα των μυστικών κονδυλίων το οποίο έχει πυροδοτήσει ποικίλες αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό της κυβέρνησης όσο και στην Αντιπολίτευση.

«Είμαι ο μόνος που έκανα νόμο να ελέγχονται από Βουλή. Επειδή δεν έχουν δημοκρατική αντίληψη μερικοί ρίχνουν λάσπη. Αυτός που ρίχνει λάσπη όμως έχει βρώμικα χέρια. Επίμονα ζήτησα να επεκταθεί σε όλα τα υπουργεία , εκνευρίστηκαν μερικοί , είμαστε αποφασισμένοι σε συνεργασία με βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ή με άλλους από άλλα κόμματα να έρθει πρόταση νόμου και να εξετάσουμε πως έγινε χρήση κονδυλίων από άλλα υπουργεία στα οποία δεν υπάρχει αυτή η δημοκρατική διαδικασία. Είναι αστείο ότι το μόνο υπουργείο έχει έλεγχο, να βρίσκεται σε κριτική από άλλους» φέρεται να δήλωσε ο κ. Κοτζιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση του «Πράττω» προσήλθε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά (Α» Πειραιώς) αλλά όχι και ο Νίκος Τόσκας. Πληροφορίες που ήθελαν να δίνουν το «παρών» και άλλοι βουλευτές, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024