Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
NΔ: Ο Τσίπρας φοβάται να δημοσιοποιήσει την επιστολή Κοτζιά

NΔ: Ο Τσίπρας φοβάται να δημοσιοποιήσει την επιστολή Κοτζιά

«Η αλήθεια όμως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ

«Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι πρωθυπουργός κάτι φοβάται» σημειώνει η ΝΔ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες.

«Η αλήθεια όμως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες» προσθέτει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως «ενημερώθηκα για μια επιστολή που βρίσκεται στο γραφείο με την ένδειξη αυστηρά προσωπικό», σημειώνοντας πως δεν συνηθίζει να δημοσιοποιεί προσωπικές επιστολές που απευθύνονται προσωπικά στον ίδιο.

«Για μένα έχει λήξει το θέμα» τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως ο Νίκος Κοτζιάς αφήνει ένα σπουδαίο έργο και έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη να συνεχίσουμε. «Ο Κοτζιάς δεν ήταν απλά ένας υπουργός αλλά και ένα ανοιχτό βιβλίο στα θέματα εξωτερικής πολιτικής».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024