Κεφτεδάκια με κιμά κοτόπουλου
Για να "γλιτώσετε" θερμίδες, μπορείτε να ψήσετε τα κεφτεδάκια στον φούρνο, στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Υλικά για 6 μερίδες
600 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλου
1 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
1 μέτριο ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 αυγό
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλεύρι και έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά.
Αφήνουμε τον κιμά για μισή ώρα στο ψυγείο να σταθεί και να σφίξει.
Πλάθουμε μέτρια κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Μόλις πάρουν χρώμα, τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περιττό λάδι.
- Σάμος: Την Τετάρτη η απολογία της 49χρονης που σκότωσε τον πατέρα της
- Πάσχα: Δεκάδες συλλήψεις και κατάσχεση βεγγαλικών – Ακρωτηριασμοί από σοβαρούς τραυματισμούς
- Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή
- Νίγηρας: Αμερικανοί και Ρώσοι «φιλοξενούνται» στο ίδιο στρατόπεδο
- Ψηφιακός μετασχηματισμός: Πρώτοι στα social media, ουραγοί στις τραπεζικές συναλλαγές
- Η Βερόνα σόκαρε τη Φιορεντίνα (2-1)