Βρήκε τους «αντί» και τώρα φορτσάρει
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά το πέρας της αποψινής προπόνησης φαίνεται πως βρήκε τους αντικαταστάτες των Πέλκα και Μαουρίτσιο, για την αναμέτρηση με τον Άρη
Από τη στιγμή που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πέλκα και Μαουρίτσιο, ο Λουτσέσκου στη σημερινή προπόνηση άρχισε να φανερώνει το πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του, αλλά και ποιοι θα αντικαταστήσουν τους τραυματίες. Την θέση του πρώτου θα πάρει ο Σάκχοφ που είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον Βέρνμπλουμ. Ο Ουκρανός μέσος έχει συνεργαστεί με τον Κάνιας και έχουν δείξει ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή όπως είναι αυτή με τον Άρη.
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442