Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πασαρέλες του οίκου Louis Vuitton γίνονται λεύκωμα

Οι πασαρέλες του οίκου Louis Vuitton γίνονται λεύκωμα

Μαζεμένες οι πιο δυνατές στιγμές του οίκου

Δύο δεκαετίες της ιστορίας της μόδας του οίκου Louis Vuitton στην παραγωγή, παρουσιάστηκε μέσα από μια πλούσια σειρά από εικόνες τραβηγμένες από τις μυθικές πασαρέλες, που μας έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρεία Louis Vuitton, που ιδρύθηκε το 1854 ως πολυτελής οίκος δερμάτινων ειδών, ήταν για πολλές δεκαετίες ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δέρματος και αξεσουάρ στον κόσμο. Ήταν μέσα από την κυκλοφορία των πρώτων συλλογών μόδας της, ωστόσο, ότι ο γαλλικός οίκος έφτασε πρωτοφανή φήμη, που έγινε μια από τις πιο επιδραστικές και πολύτιμες μάρκες πολυτελείας στον κόσμο. Αυτή η οριστική δημοσίευση είναι η πρώτη που παρέχει μια γενική εικόνα των επιρροών σχεδίων της Louis Vuitton.

Ανοίγει με μια συνοπτική ιστορία του σπιτιού, ακολουθούμενη από σύντομα προφίλ των σχεδιαστών Marc Jacobs και Nicolas Ghesquière, πριν εξερευνήσουν τις ίδιες τις συλλογές. Οργανωμένη χρονολογικά, κάθε συλλογή εισάγεται με ένα σύντομο κείμενο που αποκαλύπτει τις επιρροές και τις επισημάνσεις της, και απεικονίζεται με προσεκτικά επιλεγμένες εικόνες πασαρέλας. Το λεύκωμα παρουσιάζει εκατοντάδες εντυπωσιακά ρούχα, λεπτομέρειες, αξεσουάρ, εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς και σχέδια – και, φυσικά, τα κορυφαία μοντέλα μόδας που τα φορούσαν στην πασαρέλα.

Ένα βασικό βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται για τη μόδα, η Louis Vuitton προσφέρει μια πλήρη και απαράμιλλη εικόνα των συλλογών του κορυφαίου οίκου μόδας στον κόσμο μέσα από μαγευτικές και πρωτότυπες φωτογραφίες πασαρέλας.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024