Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Insignia Sports Tourer: Εκλεκτικές... συνέργιες

Opel Insignia Sports Tourer: Εκλεκτικές… συνέργιες

H ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας εντοπίστηκε από το φωτογραφικό σε δοκιμές εξέλιξης, κρύβοντας μάλλον περισσότερα από μια «απλή» εθιμοτυπική διαδικασία ανανέωσης με άρωμα τεχνολογίας γαλλικής προέλευσης.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η Opel παρουσίασε την σημερινή εκδοχή του Insignia Sports Tourer, τον Φεβρουάριο του 2017, εξ ου και η πρώιμη εμφάνισή του ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου δείχνει να έχει περισσότερες σημασίες από όσες αφήνουν να εννοηθεί τα καμουφλαρισμένα τμήματα του αμαξώματος, με φόντο την τεχνολογία του ομίλου PSA.

Έτσι, εκτός από τα ανασχεδιασμένα μπροστινά φωτιστικά σώματα που διακρίνονται πίσω από το καμουφλάζ, την εμφανώς μικρότερη γρίλια και τα ανασχεδιασμένα γραφικά των πίσω φωτιστικών σωμάτων που συνιστούν δείγματα ανανέωσης, μια σειρά καλωδιώσεων που ξεπηδούν από τις πίσω πόρτες και χάνονται στους θόλους, συντείνουν προς την κατεύθυνση δοκιμής ενός νέου κινητήρα.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες για το είδος του κινητήρα που δοκιμάζεται κάτω από το καπό του Insignia Sports Tourer, οι πιθανότητες είναι αυξημένες να πρόκειται για κάποιο κινητήρα του ομίλου PSA και συγκεκριμένα ένα από τα σύνολα που εφοδιάζουν το νέο Peugeot 508.

Επίσης, μια ματιά στις ανασχεδιασμένες και μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες κρύβονται επιμελώς κάτω από τον, επίσης ανασχεδιασμένο. πίσω προφυλακτήρα, δείχνει να ενισχύει αυτό το σενάριο, συντείνοντας επίσης προς την επιλογή ενός από τους ισχυρότερους κινητήρες που εξοπλίζουν το 508 το οποίο ως γνωστόν προσφέρεται σε εκδοχές ισχύος έως και 225 ίππων.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι κατά πόσο, η ανανέωση του Insignia Sports Tourer όσο και της τετράθυρης έκδοσης του η οποία εθεάθη επίσης σε δοκιμές εξέλιξης, θα εντάξει και άλλους τεχνολογικούς νεολογισμούς με προέλευση τον όμιλο PSA.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024