Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η Opel παρουσίασε την σημερινή εκδοχή του Insignia Sports Tourer, τον Φεβρουάριο του 2017, εξ ου και η πρώιμη εμφάνισή του ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου δείχνει να έχει περισσότερες σημασίες από όσες αφήνουν να εννοηθεί τα καμουφλαρισμένα τμήματα του αμαξώματος, με φόντο την τεχνολογία του ομίλου PSA.

Έτσι, εκτός από τα ανασχεδιασμένα μπροστινά φωτιστικά σώματα που διακρίνονται πίσω από το καμουφλάζ, την εμφανώς μικρότερη γρίλια και τα ανασχεδιασμένα γραφικά των πίσω φωτιστικών σωμάτων που συνιστούν δείγματα ανανέωσης, μια σειρά καλωδιώσεων που ξεπηδούν από τις πίσω πόρτες και χάνονται στους θόλους, συντείνουν προς την κατεύθυνση δοκιμής ενός νέου κινητήρα.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες για το είδος του κινητήρα που δοκιμάζεται κάτω από το καπό του Insignia Sports Tourer, οι πιθανότητες είναι αυξημένες να πρόκειται για κάποιο κινητήρα του ομίλου PSA και συγκεκριμένα ένα από τα σύνολα που εφοδιάζουν το νέο Peugeot 508.

Επίσης, μια ματιά στις ανασχεδιασμένες και μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες κρύβονται επιμελώς κάτω από τον, επίσης ανασχεδιασμένο. πίσω προφυλακτήρα, δείχνει να ενισχύει αυτό το σενάριο, συντείνοντας επίσης προς την επιλογή ενός από τους ισχυρότερους κινητήρες που εξοπλίζουν το 508 το οποίο ως γνωστόν προσφέρεται σε εκδοχές ισχύος έως και 225 ίππων.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι κατά πόσο, η ανανέωση του Insignia Sports Tourer όσο και της τετράθυρης έκδοσης του η οποία εθεάθη επίσης σε δοκιμές εξέλιξης, θα εντάξει και άλλους τεχνολογικούς νεολογισμούς με προέλευση τον όμιλο PSA.

Γράψτε το σχόλιό σας