Εντυπωσιάζει το τελευταίο project του MOMO
Για την υλοποίηση του πρότζεκ συνεργάστηκαν με τον MOMO οι καλλιτέχνες από το Σίντνεϊ, Τζόρτζια Χιλ και Έλιοτ Ρούτλετζ ενώ η φωτογράφος Κάλι Μάρσαλ κατέγραψε με τον φακό της την πρόοδο των εργασιών
Mια πολύχρωμη, εντυπωσιακή τοιχογραφία – το τελευταίο έργο του διεθνώς αναγνωρισμένου καλλιτέχνη δρόμου MOMO – απολαμβάνουν πια στα ανοικτά της Gold Coast στην Πολιτεία Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.
Από τους 100 και πλέον υποψηφίους επελέγησαν ο MOMO και η αυστραλιανή εταιρεία Creative Road για το «The Tower Project», το οποίο προοριζόταν για ένα καινούργιο πολιτιστικό κέντρο εκεί, το «Home of the Arts».
The Tower Project | MOMO from Creative Road on Vimeo.
Για την υλοποίηση του πρότζεκ συνεργάστηκαν με τον MOMO οι καλλιτέχνες από το Σίντνεϊ, Τζόρτζια Χιλ και Έλιοτ Ρούτλετζ ενώ η φωτογράφος Κάλι Μάρσαλ κατέγραψε με τον φακό της την πρόοδο των εργασιών.
Επιπλέον, ολοκληρώθηκε μικρού μήκους φιλμ για το όλο εγχείρημα, το οποίο σκηνοθέτησε η φημισμένη Αυστραλή σκηνοθέτης ταινιών για τέχνη δρόμου Σελίνα Μάιλς (Selina Miles) ενώ τη μουσική επένδυση της ταινίας έγραψε το συγκρότημα από την Gold Coast, Cactus.
Προφανώς απαιτείτο καλός καιρός για τις εργασίες, άρα το έργο ολοκληρώθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες του περασμένου Ιανουαρίου, μιας και στους Αντίποδες έχουν καλοκαίρι όταν εμείς στο βόρειο ημισφαίριο έχουμε χειμώνα.
«Η περιοχή είναι πανέμορφη» σχολίασε ο MOMO. «Καθώς προσαρμόστηκα στη θέα και το καλοκαίρι, ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάποιες αλλαγές στην τοιχογραφία, να είναι ακόμη πιο καλοκαιρινή και τολμηρή, να προσπαθήσω να συνταιριάξω αυτά που έβλεπα. Το ότι μπορείς να κολυμπήσεις δίπλα στην τοιχογραφία είναι όντως άλλη κατάσταση» πρόσθεσε.
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαρακτηρίζει «φυτώριο» τρομοκρατίας την Ευρώπη και επιτίθεται στις αριστερές δυνάμεις της
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς




