Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιάζει το τελευταίο project του MOMO

Εντυπωσιάζει το τελευταίο project του MOMO

Για την υλοποίηση του πρότζεκ συνεργάστηκαν με τον MOMO οι καλλιτέχνες από το Σίντνεϊ, Τζόρτζια Χιλ και Έλιοτ Ρούτλετζ ενώ η φωτογράφος Κάλι Μάρσαλ κατέγραψε με τον φακό της την πρόοδο των εργασιών

Mια πολύχρωμη, εντυπωσιακή τοιχογραφία – το τελευταίο έργο του διεθνώς αναγνωρισμένου καλλιτέχνη δρόμου MOMO – απολαμβάνουν πια στα ανοικτά της Gold Coast στην Πολιτεία Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Από τους 100 και πλέον υποψηφίους επελέγησαν ο MOMO και η αυστραλιανή εταιρεία Creative Road για το «The Tower Project», το οποίο προοριζόταν για ένα καινούργιο πολιτιστικό κέντρο εκεί, το «Home of the Arts».

The Tower Project | MOMO from Creative Road on Vimeo.

Για την υλοποίηση του πρότζεκ συνεργάστηκαν με τον MOMO οι καλλιτέχνες από το Σίντνεϊ, Τζόρτζια Χιλ και Έλιοτ Ρούτλετζ ενώ η φωτογράφος Κάλι Μάρσαλ κατέγραψε με τον φακό της την πρόοδο των εργασιών.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε μικρού μήκους φιλμ για το όλο εγχείρημα, το οποίο σκηνοθέτησε η φημισμένη Αυστραλή σκηνοθέτης ταινιών για τέχνη δρόμου Σελίνα Μάιλς (Selina Miles) ενώ τη μουσική επένδυση της ταινίας έγραψε το συγκρότημα από την Gold Coast, Cactus.

Προφανώς απαιτείτο καλός καιρός για τις εργασίες, άρα το έργο ολοκληρώθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες του περασμένου Ιανουαρίου, μιας και στους Αντίποδες έχουν καλοκαίρι όταν εμείς στο βόρειο ημισφαίριο έχουμε χειμώνα.

«Η περιοχή είναι πανέμορφη» σχολίασε ο MOMO. «Καθώς προσαρμόστηκα στη θέα και το καλοκαίρι, ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάποιες αλλαγές στην τοιχογραφία, να είναι ακόμη πιο καλοκαιρινή και τολμηρή, να προσπαθήσω να συνταιριάξω αυτά που έβλεπα. Το ότι μπορείς να κολυμπήσεις δίπλα στην τοιχογραφία είναι όντως άλλη κατάσταση» πρόσθεσε.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024