Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η καλή δουλειά στο τέλος δικαιώνεται

Η καλή δουλειά στο τέλος δικαιώνεται

Ο Ολυμπιακός προχωρά στο πλάνο του και ο Μαρτίνς θα δικαιωθεί για την δουλειά του

Ο Ολυμπιακός δεν είχε την τύχη στο πλευρό του στα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Και είναι ξεκάθαρο πως βάσει αγωνιστικής εικόνας οι ερυθρόλευκοι δικαιούνταν τη νίκη και στα δύο ματς. Τα αποτελέσματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια δεν ήταν αυτά που ήθελαν οι πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στο μυαλό του τη νίκη και μ’ αυτή τη νοοτροπία μπαίνει στο γήπεδο. Μπαίνει σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσει. Πάμε όμως να δούμε και κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που έχουν να κάνουν με τον προπονητή της ομάδας του λιμανιού. Βλέποντας λοιπόν τον Ολυμπιακό από τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας, ένα μόνο μπορεί να πει.

Ότι είναι μια ομάδα που ο προπονητής της έχει κάνει δουλειά. Κι αυτό είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Και για να είμαστε και ακριβείς όσοι προσπαθούν να «πληγώσουν» τον Πορτογάλο με διάφορα σχόλια, θα πρέπει να γνωρίζουν τούτο.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ένα πλάνο και προχωρά με αυτό, χωρίς ίχνος αμφιβολίας. Χωρίς να γίνονται δεύτερες σκέψεις και αυτό οφείλεται στην δουλειά που κάνει ο 48χρονος τεχνικός. Και είναι μια δουλειά που βασίζεται σε σωστή ποδοσφαιρική λογική. Είναι μια προσπάθεια που έχει δώσει μια (πολύ) διαφορετική εικόνα σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Και ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει πάνω σ’ αυτό το σχέδιο. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι η διοίκηση των ερυθρόλευκων είναι στο πλευρό του προπονητή κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο «όπλο» για τον Μαρτίνς και την εφαρμογή του πλάνου του.

Ένα είναι σίγουρο κι αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν όλοι. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην εφαρμογή του πλάνου του και ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει την καλή δουλειά που κάνει στο Ρέντη. Κι αυτό για το οποίο είναι σίγουρος ο 48χρονος τεχνικός είναι πως η προσπάθεια των παικτών του θ’ ανταμειφθεί.

Αυτό είναι κάτι που το λέει συνεχώς στους παίκτες του ο Πορτογάλος προπονητής. Και το λέει γιατί το πιστεύει, βλέποντας και την προσπάθεια που έχει γίνει αλλά και την ποιότητα τνω παικτών που έχει στην διάθεση του. Το ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε την τύχη στο πλευρό του στα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δεν «σβήνει» την καλή δουλειά που έχει κάνει ο Μαρτίνς. Γιατί πολύ απλά, άλλα θα έλεγαν κάποιοι αν ο Φετφατζίδης είχε σκοράρει στην φάση του τελευταίου λεπτού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ένα ποδοσφαιρικό πλάνο όμως δεν κρίνεται από το αν μια ευκαιρία έγινε γκολ ή όχι. Η επιτυχία ενός σχεδίου είναι αποτέλεσμα που κρίνεται σε βάθος χρόνου και η καλή δουλειά στο τέλος δικαιώνεται.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024