Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η «μάχη» στο κέντρο θα κρίνει πολλά
Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει απόψε στη βασική του εντεκάδα τον Τουρέ

Η «μάχη» στο κέντρο θα κρίνει πολλά

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μίλαν απόψε στο Μιλάνο, σ’ ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μίλαν απόψε στο Μιλάνο, σ’ ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν αποφασισμένοι για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της ιταλικής ομάδας.

Όπως προαναφέραμε τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ότι διαθέτουν δυνατότητες και μπορούν να τα καταφέρουν.

Αυτό άλλωστε τόνισαν στις δηλώσεις τους τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο Γιάγια Τουρέ, επισημαίνοντας πως έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας τους.

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του κι αυτό είναι δείγμα της εμπιστοσύνης του Πορτογάλου σε όλους τους παίκτες του. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά την «μάχη» στην μεσαία γραμμή.

Εκεί αναμένεται να κριθούν πολλά σε ό,τι αφορά την έκβαση της αναμέτρησης και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει στην βασική του εντεκάδα τον Τουρέ.

Ο διεθνής Αφρικανός μέσος θα είναι ο ηγέτης των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι και ο «θεμέλιος λίθος» του Ολυμπιακού στην μεσαία γραμμή. Ο Μαρτίνς περιμένει πολλά φυσικά από τον Τουρέ και ο πολύπειρος μεσοαμυντικός των ερυθρόλευκων είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά με μια του μόνο κίνηση.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι για τους Πειραιώτες να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέψουν στην Μίλαν να βρει διαδρόμους προς την ερυθρόλευκη περιοχή.

Παράλληλα οι Πειραιώτες ψάχνουν δημιουργία από τα χαφ τους και ο Τουρέ θα παίξει κομβικό ρόλο και σ’ αυτό τον τομέα, όπως και ο Νάτχο, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Μαρτίνς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Ισραηλινό στο βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024