Συνάντηση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, θα έχει την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.
Στόχο της νέας συνάντησης αποτελεί η επιτάχυνση της διαδικασίας αποπυρηνικοποίησης της κορεατικής χερσονήσου, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα επισκεφθεί επίσης την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Κίνα το διάστημα 6ης-8ης Οκτωβρίου, διευκρίνισε η εκπρόσωπος tύπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Χέδερ Νάουερτ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.