Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο κόσμος αναγνωρίζει την μεγάλη προσπάθεια

Ο κόσμος αναγνωρίζει την μεγάλη προσπάθεια

Η εικόνα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή φανερώνει το κλίμα που επικρατεί φέτος στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος για τους πειραιώτες

Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 1-0 από το αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

Η εικόνα όμως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή φανερώνει το κλίμα που επικρατεί φέτος στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος για τους πειραιώτες. Όρθιοι οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας, βρεγμένοι ως το κόκαλο, χειροκροτούσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού παρά την ήττα.

Χειροκρότησαν με θέρμη τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς. Και το έκαναν για έναν πολύ απλό λόγο. Αναγνωρίζουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την δημιουργία μιας νέας ομάδας. Μιας ομάδας που χτίζεται από την αρχή.

Αναγνωρίζουν επίσης και την απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Γιατί δεν χωρά αμφιβολία ότι οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν μονότερμα τον δικέφαλο του Βορρά για εβδομήντα λεπτά και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν μια ταχύτητα πάνω, είχαν πολλές δυνάμεις μέχρι το 98’ κι έκαναν ευκαιρίες στην εστία του Πασχαλάκη. Την μία μετά την άλλη. Και θα πει κάποιος, «ναι αλλά δεν σκόραραν».

Υπάρχουν κι αυτές οι βραδιές στο ποδόσφαιρο. Οι βραδιές που η μπάλα αποφασίζει να πάει κόντρα σε μια ομάδα. Τέτοιο βράδυ ήταν το χθεσινό στο Καραϊσκάκη, καθώς η μπάλα πήγε πολύ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι πειραιώτες έκαναν καλό παιχνίδι. Κυριάρχησαν απόλυτα και δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να γίνει απειλητικός. Τέτοια διαφορά των δύο ομάδων είχαμε να δούμε πολύ καιρό κι αυτό είναι κάτι που το αναγνώρισε ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Και είναι ξεκάθαρο πως οι οπαδοί των πειραιωτών είναι αυτοί που έδειξαν με την συμπεριφορά τους στο τέλος του ματς, ότι βλέπουν με πράξεις την δουλειά που γίνεται. Γιατί η κυριαρχία των ερυθρόλευκων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι μια τρανή απόδειξη της δουλειάς που κάνουν οι πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε το ντέρμπι. Για την ακρίβεια το έχασε από ένα αυτογκόλ. Πρέπει όμως να συνεχίσει στις ίδιες «ράγες». Να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Να συνεχίσει την σκληρή καθημερινή δουλειά και θα δικαιωθεί.

Σίγουρα όλοι στο μεγάλο λιμάνι ήθελαν τη νίκη. Φάνηκε άλλωστε από τον τρόπο που πάλεψαν οι ερυθρόλευκοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων. Το μέλλον ανήκει στον Ολυμπιακό και οι πειραιώτες πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στην συνέχεια, καθώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια σε Γιουρόπα Λιγκ (με Μίλαν) και πρωτάθλημα (με ΑΕΚ).

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024