Επειδή σίγουρα έχεις ακούσει τη φράση «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και επειδή σε λιγότερο από 15 ημέρες ξεκινά η νέα φοιτητική χρονιά ξεκίνα από τώρα την οργάνωση και εξοπλίσου με τα απαραίτητα! Αρχικά θα χρειαστείς μια τσάντα ώστε να αποθηκεύεις τα απαραίτητα βιβλία και τετράδια σημειώσεων. Ιδανικές επιλογές τα backpacks τα οποία εκτός από άνετα είναι και must trend!

Πάμε τώρα και στη γραφική ύλη γιατί ξέρεις με κάτι πρέπει να γράφεις! Στυλό, μολύβια, μαρκαδοράκια για να υπογραμμίζεις τα highlights, γεωμετρικά όργανα (αν είσαι των θετικών επιστημών) και διορθωτικά δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου! Και επειδή κάπου πρέπει και να γράφεις, τα τετράδια, τα μπλοκ σημειώσεων και τα post-it είναι απαραίτητα! Και για είναι όλα τακτοποιημένα και οργανωμένα μην παραλείψεις είδη αρχειοθέτησης όπως ντοσιέ, ζελατίνες, διαχωριστικά και χαρτοθήκες!

Για σένα τώρα που έχεις επιλέξει κάποιο ιδιωτικό πανεπιστήμιο φυσικά θα χρειαστείς και τα απαραίτητα βιβλία! Ανάλογα με τον τομέα σου εδώ θα βρεις τα εφόδιά σου!

Ας ανοίξουμε τώρα το κεφάλαιο ξένες γλώσσες! Ξέρεις ότι χρόνο θα έχεις οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να τον εκμεταλλευτείς σωστά! Μπορείς να το δεις και ως μια αφορμή για να επισκεφθείς την αντίστοιχη χώρα! Βρες τη γλώσσα που επιθυμείς και που θα σε βοηθήσει και μελλοντικά, βρες και το φροντιστήριο που θα την παρακολουθήσεις και προμηθεύσου τα βιβλία που θα χρειαστείς καθώς και τα λεξικά που θα σου λύσουν τα χέρια στις δύσκολες στιγμές!

Αν πάλι μόνος σου αποδίδεις καλύτερα, σου έχουμε τη λύση που ακούει στο Linguaphone! Η γνωστή, σταθερή αξία εκμάθησης ξένης γλώσσας που ωστόσο τώρα έχει εκσυγχρονιστεί! Οι κασέτες (αρχικά) και τα audio CD (εν συνεχεία), που συνόδευαν τα βιβλία και τη εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, δίνουν τη θέση τους στο digital download, σε μια συνεργασία με τα Public που μεταφέρει τη Linguaphone στη νέα εποχή! Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις τη γλώσσα που θέλεις και τα υπόλοιπα τα αφήνεις σε εμάς!

Καλή φοιτητική ζωή!