Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Do or die για την Εθνική μπάσκετ γυναικών

Do or die για την Εθνική μπάσκετ γυναικών

Μόνο με νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τη Νότια Κορέα (25,9, 15:30, ΕΡΤ2) η Εθνική μπάσκετ γυναικών προκρίνεται στη νοκ άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ενα ματς, μία πρόκριση. Ξεκάθαρο το διακύβευμα στη σημερινή do or die αναμέτρηση της Εθνικής μπάσκετ γυναικών κόντρα στη Νότια Κορέα (25,9, 15:30, ΕΡΤ2) στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Τενερίφη.

Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά προέρχεται από δύο ήττες στον α’ όμιλο (με Γαλλία και Καναδά), οπότε διεκδικεί την τρίτη θέση του γκρουπ για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Εκεί όπου αρχικά θα διασταυρωθούν οι δεύτεροι και οι τρίτοι από τους τέσσερις ομίλους με τους νικητές να ανταμώνουν στα προημιτελικά με τους πρώτους των γκρουπ.
Η Νότια Κορέα έχει επίσης δύο ήττες και θα παλέψει κι εκείνη για την πρόκριση της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια ταχύτατη ομάδα, η οποία έχει υψηλό ποσοστό ευστοχίας σε σουτ τριών πόντων.

Στο σημερινό ματς θα επιστρέψει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα η Κατερίνα Σωτηρίου. Σε περίπτωση νίκης η Ελλάδα θα διεκδικήσει την Τετάρτη (27/9) μια θέση στα προημιτελικά με αντίπαλο τη δεύτερη του β’ ομίλου (Αυστραλία 4, Νιγηρία 3, Τουρκία 3, Αργεντινή 2 η βαθμολογία μία στροφή πριν από το τέλος των ομίλων).

Αν πάντως η Εθνική φτάσει ως τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πέσει πάνω στην ανίκητη ομάδα των ΗΠΑ.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024