Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φετφατζίδης: «Σημαντικό που πάμε πρωτοπόροι στο ντέρμπι»

Φετφατζίδης: «Σημαντικό που πάμε πρωτοπόροι στο ντέρμπι»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού τόνισε επίσης ότι οι ερυθρόλευκοι άξιζαν τη νίκη στη Νέα Σμύρνη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου, με τον διεθνή άσο να επισημαίνει μετά το τέλος του παιχνιδιού, μιλώντας στη Nova.

Για τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού: «Η ομάδα μας έχει χτίσει χαρακτήρα, πήραμε μια νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα και κοιτάζουμε μπροστά».

Για τη ροή του παιχνιδιού: «Ξεκινήσαμε καλά το ματς με πολλές ευκαιρίες. Αξίζαμε τη νίκη χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την ποιότητα του Πανιωνίου γιατί και εκείνοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά εμείς βρεθήκαμε πιο πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου».

Για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό που πηγαίνουμε ως πρωτοπόροι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Προέχει ένα παιχνίδι κυπέλλου, αλλά θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτό το ματς. Αν τα καταφέρουμε θα βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο: «Αρέσει στον κόσμο και αρέσει και σε εμάς να γιορτάζουμε μαζί. Έχουμε γίνει μια οικογένεια και αυτό φαίνεται. Είμαστε δεμένοι και φαίνεται και μέσα στο γήπεδο με τις συνεργασίες μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Αισθάνομαι δόξα τω Θεώ καλά, υγιής και έτοιμος να προσφέρω στον Ολυμπιακό».

Για τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι ανέκαθεν μια μεγάλη, ιστορική ομάδα, έχει υψηλή δυναμικότητα και οι ποδοσφαιριστές του είναι ποιοτικοί και διεκδικούμε πάντα τον τίτλο. Είμαστε πάντα μέσα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτή είναι η φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, να βρίσκεται στην κορυφή και να είναι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης».

Για τη διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο: «Έχουμε διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουμε βάθος στο ρόστερ με αρκετούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα και ο κάθε παίκτης που θα μπει έχει να προσφέρει πράγματα».

Για τη φάση του ένατου λεπτού, για την οποία διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός για πέναλτι: «Για τη φάση του ένατου λεπτού νομίζω πως η μπάλα βρίσκει στο χέρι του παίκτη του Πανιωνίου, αλλά δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να τη δω ξανά».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024