
Θύμα ξυλοδαρμού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέας
Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε μετά από αγώνα, κοντά σε στέκι οπαδών
Επίθεση στην Καλαμάτα από ομάδα 30 περίπου ατόμων δέχθηκε πριν λίγη ώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντίνεας.
Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα από οπαδούς της «Μαύρης Θύελλας».
Ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας στο enikos.gr επιβεβαιώνει το περιστατικό , σημειώνοντας ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το περιστατικό και στον ANT1 λέγοντας ότι ομάδα τριάντα ατόμων – τους οποίους τοποθετεί στον ακροδεξιό χώρο – τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν σοβαρά, όπως ανέφερε «για τις θέσεις του αναφορικά με το Σκοπιανό και την Συμφωνία των Πρεσπών».
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές ατόμων.
Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Κωνσταντινέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σε επικοινωνία του ΑΠΕ με τον βουλευτή, ο κ. Κωνσταντινέας δήλωσε «ότι καθοδόν προς το γήπεδο, και για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του, δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που τον χτύπησαν».
Το μήνυμα που έστειλε μέσω του ΑΠΕ είναι ότι «ο φασισμός δεν θα περάσει».
- Μετέωρα: Βίντεο σοκ από την πτώση 65χρονης στο κενό
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
- «Girls & Boys» με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη: Για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα
- Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα από τα λιμάνια – Β. Κικίλιας: «Με ασφάλεια και τάξη θα ταξιδέψουμε και θα επιστρέψουμε»
- Ιράκ: Ελεύθερη η αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον
- «Bουτιά» στο πετρέλαιο μετά το deal ΗΠΑ – Ιράν

