Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε (έστω και προσωρινά) η Ντόρτμουντ, μετά τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Παρασκευή 14/9.
Οι Μπορούσια έφτασε τους επτά βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές και περιμένει τα αποτελέσματα των Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ και Χέρτα που έχουν εκκινήσει με 2 στα 2 το πρωτάθλημα.
Η Ντόρτμουντ πάντως τα βρήκε σκούρα απέναντι στους «αετούς» της Φρανκφούρτης που στάθηκαν πολύ καλά στο «Signal Iduna Park» για 70 λεπτά.
Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Αμπντού Ντιαλό στο 36ο λεπτό, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και με τους Βεστφαλούς να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Στο δεύτερο μέρος η καλή εμφάνιση της Άιντραχτ επιβραβεύτηκε με το γκολ του Σεμπάστιαν Χάλερ στο 68′ το οποίο έφερε το ματς και πάλι στα ίσια. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, ήταν αισθητά καλύτεροι και αφού αρχικά ξαναπήραν κεφάλι στο 72′ με τον Μάριους Βολφ, ο Πάκο Αλκάθερ στο 88′ έκανε το τελικό 3-1 πραγματοποιώντας εξαιρετικό ντεμπούτο με την φανέλα της νέας του ομάδας.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.