
«Η Χάποελ Χαντέρα έκανε πρόταση στον Νίνη»
Δημοσίευμα ιστοσελίδας στο Ισραήλ αναφέρει πως ο Έλληνας μέσος έχει δεχθεί πρόταση από την Χαντέρα
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη έχει δείξει η Χάοελ Χαντέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sport 5 και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ.
Πρόκειται για την ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ σε περίπτωση που αποκτηθεί θα αποτελέσει μόλις τον έκτο ξένο ποδοσφαιριστή της.
Το δημοσίευμα του Sport 5 που αποκαλύπτει τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, τονίζει πως ο Έλληνας άσος έκανε την απόπειρα να επιστρέψει σε μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως η απραξία του τους τελευταίους μήνες ήταν αρκετή για να του κλείσει πολλές πόρτες.
Επίσης, αναφέρεται ότι σε μικρή ηλικία θεωρούνταν ο «Έλληνας Μέσι» και γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο ταλέντο του. Τέλος, επισημαίνεται πως θα ανταγωνιστεί τον Έλι Χαντίμπ για τη θέση του «δεκαριού» στη Χαντέρα.
Στο παρελθόν ο Νίνης έχει παίξει φυσικά στον Παναθηναϊκό (ανδρώθηκε στην ακαδημία του) αλλά και σε Πάρμα, ΠΑΟΚ, Σαρλερουά και Μέχελεν, ενώ έχει καταγράψει 33 εμφανίσεις και 3 γκολ με την Εθνική ομάδα. Η καριέρα του έχει πτωτική πορεία, αν και στο ξεκίνημά του θεωρούνταν ένας εκ των πιο ανερχόμενων Ελλήνων ποδοσφαιριστών.
- Μεγάλη Εικόνα: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και η παγκόσμια οικονομία
- Σάντσεθ για το νόμο του Ισραήλ για θανατική ποινή στους Παλαιστίνιους: Ένα ακόμη βήμα προς το απαρτχάιντ
- Βασιλιάς Κάρολος: Υπό πίεση να συναντήσει θύματα του Έπσταϊν στις ΗΠΑ – Στο κάδρο Άντριου και Μάντελσον
- Πώς τα κέντρα δεδομένων μπορεί να επηρεάζουν το τοπικό κλίμα
- HELLO!: Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο στην Μαρινέλλα
- Νεϊμάρ: «Υποφέρω, πονάω, κλαίω, είμαι άνθρωπος…»



