Δ.Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ ξεπούλησαν τη Μακεδονία για θέσεις στην κυβέρνηση
Ο ανεξάρτητος βουλευτής αποκάλυψε πως έχει συζητηθεί να κατέβουν οι ΑΝΕΛ σε κοινό ψηφοδέλτιο με τον ΣΥΡΙΖΑ για να διασωθούν
Την εκτίμηση ότι «οι ΑΝΕΛ θα διαλυθούν όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών» εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, τονίζοντας παράλληλα ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεπούλησαν τη Μακεδονία».
«Ξεπούλησαν τη Μακεδονία για να πάρουν κι άλλες θέσεις στην κυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, υπογραμμίζοντας πως «θα διαλυθούν όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα βρίσκουν την ψήφο τους».
Αποκάλυψε δε, ότι έχει συζητηθεί να κατέβουν οι ΑΝΕΛ σε κοινό ψηφοδέλτιο με τον ΣΥΡΙΖΑ για να διασωθούν. «Θα εξευτελιστούν και οι μεν και οι δε» σχολίασε, ενώ χαρακτήρισε «ομολογία συναλλαγής για εθνικό ζήτημα» τη δήλωση του Σκουρλέτη ότι «δημιούργησαν θέση στην κυβέρνηση για την Παπακώστα επειδή στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών».
Ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε παραάλληλα ότι «μέσα στον μήνα θα έχουμε την ιδρυτική διακήρυξη του νέου μας φορέα».
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους


