Παγωτό με μπανάνα και κανέλα
Δε χρειάζεστε παγωτομηχανή.
Υλικά για 4-6 μερίδες
4 μπανάνες
1 1/2 φλ. γιαούρτι παγωμένο
1 1/5 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κ.γ. κανέλα
1/3 φλ. σιρόπι σφενδάμου
Εκτέλεση
Κόψτε τις μπανάνες σε στρογγυλά κομμάτια και τοποθετήστε τις σε ένα τάπερ στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολλα. Αφήστε το τάπερ στην κατάψυξη για 4 ώρες ή για όλη τη νύχτα.
Λιώστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων για 3-5 λεπτά, μέχρι δηλαδή να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα.
Ρίξτε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος και παγώστε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθεί. Προτού σερβίρετε αφήστε το έξω για 15 λεπτά.
Καλή απόλαυση!
- Παρίσι: Ακτιβιστές έριξαν πορτοκαλί σκόνη στο Παλάτι των Βερσαλλιών
- Συγκλονίζει ο Κώστας Μπίγαλης για την απώλεια του Αντώνη Τουρκογιώργη
- «Έχω κολλήσει στο αυτοκίνητό μου» – Οδηγός παγιδεύτηκε μέσα σε ένα Tesla
- «Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
- Συναντήθηκε ο Κεφαλογιάννης με τον Μπελέρη στις φυλακές – «Στο τέλος θα είναι ο νικητής»
- O πόλεμος Μπαχ και Κόε για τα 50.000 δολάρια στους αθλητές με φόντο την προεδρία της ΔΟΕ