Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανονικότητα;

Κανονικότητα;

Η περιβόητη έξοδος από τα Μνημόνια δεν είναι τίποτα άλλο από μια ευκαιρία για τον Πρωθυπουργό να προσπαθήσει με διάφορα ηρωικά λόγια, και με έναν περιορισμένης έκτασης ανασχηματισμό, να εμφυσήσει στον πληθυσμό εμπιστοσύνη και αισιοδοξία

Μια συνήθης σύγκριση που γίνεται για να φανούν οι επιπτώσεις της κρίσης είναι της Ελλάδας με τη Βενεζουέλα, την Υεμένη και τη Λιβύη: σε όλες αυτές τις χώρες το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 25% μέσα σε λίγα χρόνια. Το σχήμα όμως είναι λίγο υπερβολικό. Στην Υεμένη γίνεται κανονικός πόλεμος, με πυραύλους.
Στη Λιβύη δεν υπάρχει κανονική κυβέρνηση, αλλά κυριαρχούν οι πολέμαρχοι και οι δουλέμποροι. Και στη Βενεζουέλα, εκτός από όλα τα άλλα, ισχύει από σήμερα ένα νέο νόμισμα με πέντε μηδενικά λιγότερα από το προηγούμενο, το «κυρίαρχο μπολίβαρ», που θα είναι συνδεδεμένο με το Petro, ένα ψηφιακό νόμισμα επίσης μαδουρικής έμπνευσης.
Αυτά τουλάχιστον τα γλιτώσαμε. Ο Βαρουφάκης μπορεί να μας κόστισε καμιά εκατοστή δισεκατομμύρια, αλλά δεν μας έβγαλε από το ευρώ.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο εδώ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024