Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντι όπως Σέλτικ

Βίντι όπως Σέλτικ

Η ώρα της… κρίσης απέχει μόλις μία ημέρα για την ΑΕΚ. Το βράδυ της Τετάρτης η Ένωση καλείται να κάνει απέναντι στη Βίντι το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League. Nα αποδείξει πως είναι έτοιμη για την μεγαλύτερη πρόκληση που έχει παρουσιαστεί μπροστά της τα τελευταία χρόνια και να πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν

Η ώρα της… κρίσης απέχει μόλις μία ημέρα για την ΑΕΚ. Το βράδυ της Τετάρτης η Ένωση καλείται να κάνει απέναντι στη Βίντι το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League. Nα αποδείξει πως είναι έτοιμη για την μεγαλύτερη πρόκληση που έχει παρουσιαστεί μπροστά της τα τελευταία χρόνια και να πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν.

Για να το καταφέρει αυτό, η ΑΕΚ θα πρέπει να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ουγγαρίας με το ίδιο σκεπτικό που αντιμετώπισε τη Σέλτικ. Χωρίς υπεροψία και με πλάνο… Ευρώπης. Να μπει δηλαδή στο γήπεδο με τον νου της κυρίως στην άμυνα, ψάχνοντας ένα γκολ στην κόντρα.

Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν άλλωστε εύκολοι αντίπαλοι. Η Βίντι έδειξε απέναντι στην Μάλμε πως είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ειδικά αν την υποτιμήσεις. Κάτι που η ΑΕΚ θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγει.

Ο Ουζουνίδης φαίνεται πως έχει αντιληφθεί τα παραπάνω και προσπαθεί εδώ και μέρες να τα περάσει και στους παίκτες του. Το αν το έχει καταφέρει, θα φανεί το βράδυ της Τρίτης. Σε ένα παιχνίδι κατά κάποιο τρόπο ιστορικό. Μιας και σε αυτό είναι πιθανό η ΑΕΚ να κάνει το πιο μεγάλο βήμα προς το όνειρο. Πετυχαίνοντας κάτι που στις αρχές του καλοκαιριού έμοιαζε αδιανότητο.

Η ευκαιρία που έχει μπροστά της η Ένωση είναι τεράστια. Είναι από εκείνες που δεν παρουσιάζονται συχνά. Γι’ αυτό και το περιθώριο να την αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη, δεν υπάρχει.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024