Εκτός από την αναμέτρηση για τη Μπενφίκα Βέρνμπλουμ και Ελ Καντουρί
Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μαροκινός, ανέτοιμος ο νεοαποκτηθείς Σουηδός
Ανακοινώθηκε η τελική 21άδα του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Chmapions League απέναντι στη Μπενφίκα (21/8).
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα.
Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει και ο «καινούριος» Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου κρίνει πως ο Σουηδός αμυντικός μέσος δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας για να συμμετάσχει.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (19/8) με πτήση τσάρτερ για τη Λισαβόνα.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442