Ζυμαρικά με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
Ιδανικό πιάτο για τους λάτρεις των πικάντικων!
Υλικά για 1 μερίδα
1 ψητή κόκκινη πιπεριά
30 ml ελαιόλαδο
50 γρ. καρύδια
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
100 γρ. λιγκουίνι ή σπαγγέτι
Παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ανακατέψτε καλά την ψητή κόκκινη πιπεριά με το ελαιόλαδο, τα καρύδια και το σκόρδο σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και αφήστε τα στην άκρη.
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά, αλλά για 1 λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες συσκευασίας και στραγγίξτε τα, διατηρώντας μια κουταλιά από το νερό μαγειρέματος. Βάλτε τα ζυμαρικά πίσω στην κατσαρόλα, μαζί με το εφεδρικό νερό μαγειρέματος και τη σάλτσα κόκκινης πιπεριάς, και αφήστε τα να ζεσταθούν.
Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ και πασπαλίστε με παρμεζάνα και μερικά καρύδια.
Καλή σας όρεξη!
- Τουρκία: Ισραηλινό δίκτυο διακίνησης οργάνων εξαρθρώθηκε κατά τη διάρκεια μεταμοσχεύσεων
- Eνδοοικογενειακές διαφορές στην ακροδεξιά εν όψει ευροεκλογών
- Γιατί κάποιες εύπορες οικογένειες δεν προετοιμάζουν τους κληρονόμους τους
- Βίντεο-σοκ: Βάναυση αστυνομική βία στις ΗΠΑ σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον ξυλοφόρτωναν
- Κρήτη: Σε περιπέτεια κατέληξε η βόλτα για 26χρονη τουρίστρια – Τραυματίστηκε στο φαράγγι Αυλάκι
- «Είμαι στρέιτ και έχω μακροχρόνια σχέση»: H Ντάνι Μινόγκ διαψεύδει την ιστορία του «coming out»