Φωτογραφία: ΑUTOMEDIA

Η νέα, πέμπτη κατά σειρά, γενιά της Supra διανύει ως γνωστόν τα τελευταία χιλιόμετρα προς την αποκάλυψή της η οποία θα εξασφαλίσει στην Toyota την παρουσία ενός sports car επιδόσεων στην γκάμα της.

Ωστόσο η άφιξη του ιαπωνικού coupe δεν θα είναι η μοναδική που προετοιμάζει η ιαπωνική φίρμα στο μέτωπο των sportscars καθώς, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής μηχανικού της Toyota, Tetsuya Tada, μετά τη Supra, σειρά στον προϊοντικό portfolio των Ιαπώνων θα πάρει ένα μικρό roadster το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το GT 86.

«Ο Akio Toyoda έλεγε πάντα ότι θέλει τρία sportscar. Με το GT 86 στο μέσο και το Supra στην κορυφή», δήλωσε ο Ιάπωνας μηχανικός μην αφήνοντας περιθώρια παρερμηνειών για τις προθέσεις της Toyota.

Σε ό,τι αφορά τον ορίζοντα υλοποίησης του σχεδίου για ένα μικρό roadster, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του το 2020, και αναμένεται να υιοθετήσει υβριδική τεχνολογία προσανατολισμένη στις επιδόσεις με την προσφερόμενη ισχύ να ξεπερνά τους 180 ίππους.

Γράψτε το σχόλιό σας