Ακόμη ένα πρωτοφανές συμβάν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναβολή για τη Δευτέρα (13/8) παίρνει η υπογραφή των 7 μέχρι πρότινος «άστεγων» με την ΕΡΤ, με την κλήρωση του πρωταθλήματος να πραγματοποιείται κανονικά.
Ο νομικός σύμβουλος του κρατικού καναλιού, παρά την διαβεβαίωση ότι θα πάει στα γραφεία της Λίγκας μετά τις 15.00 με τα προσύμφωνα, τελικά δεν έκανε την εμφάνιση του και δεν αναμένεται να γίνει κάτι τέτοιο, σήμερα Πέμπτη (9/8).
Λίγο πριν τις 16:00 αποχώρησε από τα γραφεία και ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης.
Έτσι αν το θέμα της προκήρυξης δεν λήξει μέχρι τη Δευτέρα (13/8) όπου και προγραμματίστηκε νεα συνεδρίαση για την υπογραφή της το πρωτάθλημα βρίσκεται εκ νέου στον… αέρα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.