Πίτσα με κιμά και αβγό
Αν μας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις, προσθέτουμε 50 γρ. ψιλοκομμένο σουτζούκι.
Spotlight
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
-
Ένταλμα σύλληψης για τον σκακιστή Γκάρι Κασπάροφ - Γιατί «τρολάρει» την Μόσχα;
-
Τα 8 πράγματα που πρέπει να κόψετε για να μην γεράσετε γρήγορα
-
Η σπαρακτική ανάρτηση Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του: «Μπανταούλη μου...»
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΠΙΤΣΕΣ)
1 έτοιμο μείγμα ζύμης για πίτσα
4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο, για το σκεύος
4 κ.σ. σπιτική σάλτσα ντομάτας (ή έτοιμη)
300 γρ. μαγειρεμένο κοκκινιστό κιμά
4 ντομάτες, σε ροδέλες
150 γρ. πικάντικο κασέρι, τριμμένο
8 αβγά
αλάτι, πιπέρι
λίγα φυλλαράκια βασιλικού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Ετοιμάζουμε τη ζύμη για την πίτσα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τη μοιράζουμε στα δύο και την απλώνουμε σε 2 ταψάκια λαδωμένα.
Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας σε όλη τη βάση της ζύμης, μοιράζουμε τον κιμά, τις ροδέλες της ντομάτας και το κασέρι. Ψήνουμε στη χαμηλή θέση, στις αντιστάσεις, για 10 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο, κάνουμε 4 βαθουλώματα και βάζουμε στο καθένα από 1 αβγό. Αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 10 λεπτά. Γαρνίρουμε με τα φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις