Παγωτό σοκολάτας με γάλα αμυγδάλου
Νόστιμη και διαιτητική επιλογή.
Υλικά για δύο μερίδες
2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ξυλιτόλη (γλυκαντική ουσία)
1/4 φλιτζάνι σκόνη κακάο
Εκτέλεση
Αναμίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να διαλυθεί το γλυκαντικό. Ρίξτε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε το στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να σπάσετε το παγωμένο παγωτό σε κομμάτια, έτσι ώστε να χωράνε στο μπλέντερ. Λιώστε στο μπλέντερ μέχρι το μίγμα να γίνει κρεμώδες. Ρίξτε το μίγμα σε ένα χώρο ανοξείδωτο σκεύος και βάλτε το στην κατάψυξη πάλι για 1-5 ώρες.
- Βγήκαν τα… χριστιανόμετρα πριν την κορύφωση του Θείου Δράματος
- Ενα βιβλίο που προέβλεψε την εξόντωση των Εβραίων
- NASA: Έλαβε για πρώτη φορά μήνυμα με λέιζερ από το βαθύ Διάστημα
- Κατοικίδια: Πώς «μιλούν» στην ψυχή μας
- Φορολογικές δηλώσεις: Τι δείχνουν τα πρώτα εκκαθαριστικά – Έρχονται και οι πρώτες επιστροφές φόρου
- Μην αφήνετε τα παιδιά να χρησιμοποιούν smartphones μέχρι να γίνουν 13 ετών, λέει γαλλική έκθεση