Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαουρίτσιο Σάρι : Θέλω να ακούσω τον Κουρτουά, όχι τον μάνατζερ του

Μαουρίτσιο Σάρι : Θέλω να ακούσω τον Κουρτουά, όχι τον μάνατζερ του

Μετά από την ήττα της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-0, ο Μαουρίτσιο Σάρι ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων και για τα θέματα με τους Αζάρ και Κουρτουά

Ο Μαουρίτσιο Σάρι στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Τσέλσι, ηττήθηκε με 2-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, χάνοντας τον τελικό του Community Shield.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιταλός προπονητής δέχτηκε ερωτήσεις από τους Άγγλους δημοσιογράφους και για τα θέματα της ομάδας με τους Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά.

Για την περίπτωση του Κουρτουά ο Σάρι δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο ατζέντης του, θέλω να ακούσω τον ίδιον τον Κουρτουά, θέλω να ξέρω αν θα μου πει τα ίδια πράγματα την Δευτέρα, το μόνο που θέλω είναι οι παίκτες οι οποίοι παίζουν να έχουν πολύ υψηλό επίπεδο κινήτρου».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μάνατζερ του Βέλγου τερματοφύλακα έχει αναφέρει ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο θέλει να αποχωρήσει ο Κουρτουά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι για να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένεια του, καλώντας τους ανθρώπους της ομάδας να υπολογίσουν τα συναισθήματα του Βέλγου.

Πιο συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Είναι πολύ σημαντική απόφαση για τον Κουρτουά γιατί θέλει να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους της Τσέλσι που ίσως είναι αναστατωμένοι επειδή θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο αλλά είναι μια ανθρώπινη επιλογή για κάποιον ο οποίος επιθυμεί να βρίσκεται πιο κοντά στα παιδιά του, είναι ένας καλός λόγος».

Ο Μαουρίτσιο Σάρι για την περίπτωση του Εντέν Αζάρ φάνηκε πιο αισιόδοξος και είπε:«Θα μιλήσω μαζί του την Δευτέρα και νομίζω ότι το τέλος θα είναι περισσότερο καλό παρά άσχημο».

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024