Μάτι : Οι τελευταίες δραματικές στιγμές στο μοιραίο οικόπεδο
Η πεθερά του ιδιοκτήτη του μοιραίου οικοπέδου περιγράφει τις δραματικές σκηνές με δάκρυα στα μάτια
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι άνθρωποι προσπαθούσαν να γλυτώσουν από τη φωτιά περιγράφει η πεθερά του ιδιοκτήτη του μοιραίου οικοπέδου στο Μάτι, στο οποίο βρήκαν φρικτό θάνατο 26 άτομα.
Η κ. Ραφτοπούλου περιγράφει τις δραματικές σκηνές της εθνικής τραγωδίας με δάκρυα στα μάτια. «Δε μπορώ να περιγράψω να καίγεται ο άλλος, είναι κάτι τρομερό, δε μπορώ να το διαπραγματευτώ».
«Κάηκαν τα πάντα που είχα, δεν έχει μείνει τίποτα» λέει στην τηλεόραση του ANT1, περιγράφοντας τον τρόπο που η ίδια γλύτωσε από την πύρινη λαίλαπα.
«Ανοίξαμε τις δύο πόρτες του οικοπέδου, πέρασαν ένα σωρό άνθρωποι και πήγαν στη θάλασσα» αναφέρει, σημειώνοντας πως οι υπόλοιποι όμως 26 που ήταν από πίσω άργησαν.
«Δεν καταλάβαμε ότι εγκλωβίστηκαν. Τους άκουσα ότι έρχονταν από πίσω μου. Εγώ έτρεχα» συμπληρώνει η ίδια, λέγοντας πως έπρεπε να βουτάς συνέχεια για να μην πιάσει φωτιά στο κεφάλι σου.
Στη συνέχεια αποκάλυψε δε, ότι βρέθηκαν άνθρωποι καμμένοι μέσα στο σπίτι, άνθρωποι που κρύφτηκαν εκεί σε μία απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσουν από την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά.
Διαβάστε επίσης:
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο