Σαλάτα ζυμαρικών με προσούτο και μοτσαρέλα
Χορταστική και νόστιμη επιλογή για το καλοκαιρινό σας γεύμα.
Υλικά
500 γρ. πένες
Προσούτο, 5 φέτες
1 ματσάκι ρόκα
1 κεφαλάκι φρέσκια μοτσαρέλα
4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
8 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
1. Βράστε τις πένες και στραγγίξτε τις.
2. Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι το λάδι με το βαλσάμικο.
3. Πλύνετε τη ρόκα και στραγγίξτε τη.
4. Συνδυάστε σε ένα μεγάλο μπολ τις πένες, τη ρόκα, το προσούτο, τη μοτσαρέλα και λίγο αλάτι. Τέλος, ρίξτε τη σάλτσα της σαλάτας με το λάδι και το βαλσάμικο. Ανακατέψτε και καλή όρεξη!
- Μεξικό: Οι αρχές αναζητούν 3 αγνοούμενους υπήκοους της Αυστραλίας και των ΗΠΑ
- Γάζα: Στους παλαιστίνιους δημοσιογράφους το παγκόσμιο βραβείο ελευθερίας του Τύπου από την UNESCO
- Σουδάν: Σκοτώθηκαν 2 οδηγοί του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού και τραυματίστηκαν 3 εργαζόμενοί του
- Συρία: 8 στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Δαμασκό
- Ιράν: Αφησαν ελεύθερο το πλήρωμα του MSC Aries σχεδόν 3 εβδομάδες μετά την κατάληψή του
- Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 3 drones των Χούθι