Συνταγή για ψητά ροδάκινα
Αμερικανική συνταγή, έτοιμη σε μόλις 15 λεπτά!
Υλικά (για 6 μερίδες)
3 μεγάλα, ώριμα ροδάκινα
1-2 κ.σ. αλατισμένο βούτυρο
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1/4 κ.γ. κανέλα
Παγωτό βανίλια (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου.
2. Κόψτε τα ροδάκινα στη μέση και βγάλτε το κουκούτσι τους. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί. Βάλτε λίγο βούτυρο στο κέντρο κάθε ροδάκινου (περίπου 3/4 κ.γ.).
3. Συνδυάστε τη ζάχαρη και την κανέλα σε ένα μπολάκι και μετά ρίξτε τα πάνω από κάθε ροδάκινο.
4. Ψήστε για 8-12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρετε μαζί με παγωτό βανίλια αν θέλετε.
- Κατά του Ισραήλ η Τουρκία – Θα στηρίξει την προσφυγή της Ν. Αφρικής για γενοκτονία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Πρόωρα στη σύνταξη με πλήρεις αποδοχές
- Πιέζουν και τις δύο πλευρές για εκεχειρία
- Ματς ζωής και θανάτου για τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι
- Με προσδοκίες και όνειρα στην Αγγλία ο Ολυμπιακός: Έτοιμος για το πρώτο βήμα!
- Πάσχα: Πώς γιορτάζεται σε διάφορες χώρες του κόσμου;