Συνταγή για ψητά ροδάκινα
Αμερικανική συνταγή, έτοιμη σε μόλις 15 λεπτά!
Spotlight
-
Στο έλεος της καταστροφής το Ντουμπάι - Μετατράπηκε σε απέραντη λίμνη
-
Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν
-
Δημοσκόπηση: Παραμένουν οι «κόκκινες κάρτες» για την κυβέρνηση – Ισχυρή η δυναμική του «Κανένα»
-
Αυτό που θα δεις πρώτα στην εικόνα αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου
Υλικά (για 6 μερίδες)
3 μεγάλα, ώριμα ροδάκινα
1-2 κ.σ. αλατισμένο βούτυρο
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1/4 κ.γ. κανέλα
Παγωτό βανίλια (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου.
2. Κόψτε τα ροδάκινα στη μέση και βγάλτε το κουκούτσι τους. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί. Βάλτε λίγο βούτυρο στο κέντρο κάθε ροδάκινου (περίπου 3/4 κ.γ.).
3. Συνδυάστε τη ζάχαρη και την κανέλα σε ένα μπολάκι και μετά ρίξτε τα πάνω από κάθε ροδάκινο.
4. Ψήστε για 8-12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρετε μαζί με παγωτό βανίλια αν θέλετε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις